Safari

Safari in de jungle


De gemeente Delft organiseert samen met partners in Schieoevers op zaterdag 18 juni de tweede Schieoevers Safari. Iedereen kan weer kennismaken met alles wat Schieoevers zo mooi en interessant maakt . Het Kruithuisterrein is zowel het oudste als het groenste stukje van deze safari-tocht. Een echte scouting-jungle.

Kruithuisterrein geopend

Stichting Scoutcentrum Kruithuis Delft

Het Delftse Kruithuis kent een lange geschiedenis. Tegenwoordig zit hier het Delftse scoutcentrum. De scouting zorgt ervoor dat het monument goed onderhouden blijft. Tijdens de Schieoevers Safari kunt u vrij wandelen over het buitenterrein. Ook kunt u een rondleiding volgen. De gebouwen zijn gesloten.

Locatie: Schiekade 2, Delft

Tijden: 12.00-17.00 uur

.

Fietssafari

Schieoevers nog beter leren kennen? Dan is er de Schieoevers Fietssafari. Tijdens de Fietssafari rijden de deelnemers op een eigen fiets langs bijzondere plekken in het gebied.

Voor Delft en daarbuiten

De Schieoevers Safari is voor alle Delftenaren. Kom vooral naar de Schieoevers Safari en ontdek wat Delft hier te bieden heeft.

Meer informatie

De Schieoevers Safari vindt plaats op zaterdag 18 juni van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.delft.nl/schieoeverssafari.


De Schieoevers Safari vindt plaats op zaterdag 18 juni van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.delft.nl/schieoeverssafari.